De nieuwste technologische innovatie in de training voor dames komt in de vorm van de Nike Free TR 5 Flyknit. Een trainingsschoen die is gebouwd voor dynamische, natuurlijke bewegingen en die is geïnspireerd op zes kerntrainingen. Ontworpen voor multidimensionale training, was de Free TR 5 Flyknit bedoeld om ondersteuning te bieden aan de voet tijdens krachtige en gevarieerde trainingsroutines. De schoen is ontwikkeld na diepgaand onderzoek en studies naar de fundamentele bewegingen over verschillende soorten training, waaronder persoonlijke training, gewichtheffen, groepsfitnesslessen, bootcamps en intensieve training.

Nike-coureur voor ontwerpschoenschoenen Nicole Müller legt uit: "Het ontwerp van de schoen is gebaseerd op hoe atleten van nature bewegen, en Nike Flyknit zorgt voor comfort en flexibiliteit terwijl het heel licht en sterk is met een sok-achtige pasvorm." "De onderdelen van de schoen werken samen om multidirectionele natuurlijke beweging te leveren."

Met de Nike Flyknit-technologie is de bovenkant licht en ademend. De Flywire-kabels worden in de Flyknit in de voorvoet gebreid voor zijdelingse bewegingen en van de hiel tot het bovenste oog voor de pasvorm en ondersteuning van de hiel. De zool bestaat uit zeskantige flex-groeven die beweging ondersteunen, terwijl de rubberen pods op de buitenzool extra tractie en stabiliteit geven. De Nike Free TR 5 Flyknit is nu verkrijgbaar in de winkels en in de online winkel van Nike.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren