Betalingsbeleid

Onze winkel accepteert Visa en Master Credit Card.

Uw creditcard gebruiken

1. Klik op uw winkelwagen-pagina op "afrekenen" nadat u uw artikelen hebt bekeken.

2. Selecteer op de pagina Bestelinformatie onder Betaalmethoden de optie Creditcard.

3. Klik op "Doorgaan met betalen" en vul uw creditcardgegevens in (kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode).

4. Nadat u uw betalingsgegevens hebt ingevuld, klikt u op Doorgaan om de betaling voor uw artikel (en) te voltooien.

Al uw creditcardgegevens worden veilig opgeslagen door Betalingsgateway en niet door onze winkel. Betalen met creditcard via Betalingsgateway is een snelle, veilige en handige manier om bij ons te bestellen.

Het gebruik van een creditcard is nog steeds uw beste gok voor de veiligheid, maar lees voordat u daadwerkelijk een bestelling plaatst op onze site de volgende veelgestelde vragen:

1. Waarom is betalen met een creditcard veiliger dan betalen per cheque, contant of met een bankpas?

Als u een ongeautoriseerde afschrijving op uw creditcard heeft, is uw aansprakelijkheid beperkt. Sommige creditcardverstrekkers en websitebeheerders zeggen zelfs dat ze dit bedrag onder bepaalde omstandigheden zelfs voor u zullen betalen.

2. Wat zijn andere redenen om met een creditcard te betalen?

U kunt geld besparen door een creditcard te gebruiken als u het volledig betaalt wanneer de rekening arriveert. Met betalingen met een creditcard kunt u het betalingsbedrag op uw bankrekening houden en rente verdienen, totdat uw creditcardrekening voor die betalingen vervalt. Daarnaast verlenen sommige creditcarduitgevers u verlengde garanties of andere voordelen voor aankopen die met de kaart zijn gedaan.

3. Hoe kunt u beschermen tegen ongeoorloofd gebruik van uw creditcardnummer?

Controleer zorgvuldig en snel uw creditcardafschriften bij aankomst. Als u onregelmatigheden constateert, moet u deze onmiddellijk telefonisch en schriftelijk onder de aandacht van de uitgever van de creditcard brengen.

4. Is het veilig om mijn kaartnummer online in te voeren?

U kunt uw volledige creditcardnummer veilig invoeren via onze beveiligde server, die alle ingediende informatie codeert. Onze veilige server-software (SSL) is de industriestandaard en een van de beste software die momenteel beschikbaar is voor veilige handelstransacties. Het codeert al uw persoonlijke informatie, inclusief creditcardnummer, naam en adres, zodat het niet kan worden gelezen als de informatie via internet reist. Al onze creditcardgegevens worden opgeslagen in een beveiligde, speciale database.